Ainia Finnish Ainia English

Toimitamme digitalisoituvien organisaatioiden toimintajärjestelmät ja palvelukäyttöliittymät.

Jokainen toimittamamme ratkaisu on asiakaslähtöinen ja yksilöllinen. Ratkaisumme perustuvat johtavien sovellusalustojen ja teknologioiden käyttöön.

Palvelumme

Arkkitehtuurit

Arkkitehtuuripalvelumme tarkoitus on tukea liiketoiminnan digitalisoitumista hallitusti. Palvelumme keskittyy erityisesti sovellus- ja integraatioarkkitehtuuriin. Tavoitteena on yhdistää olemassa olevien ja uusien ratkaisujen parhaat puolet sekä sovittaa teknologia tukemaan mahdollisimman hyvin liiketoimintaprosesseja.

Konsultointi

Konsultointipalveluiden keskeisenä tavoitteena on löytää soveliain palvelukokonaisuus asiakkaillemme ja näin auttaa heitä toimimaan entistä tehokkaammin. Oli kyse organisaatiosi liiketoimintaa lisäävästä ratkaisusta tai teknologisesta haasteesta, vahva osaamisemme eri liiketoimintaprosesseista ja palvelualustoista luo vankan pohjan yhteistyölle.

Tukipalvelut

Tukipalvelumme tehtävänä on tukea asiakaitamme ratkaisemaan omissa palveluissaan ilmenevät häiriöt. Osaava tukipalvelumme kattaa muun muassa asiakkaiden BMC ja Cherwell tuotteisiin liittyvät palvelupyynnöt, virheiden selvittelyt ja uusiin versioihin liittyvät kysymykset.

Ratkaisumme

Ainia-Data-Privateer

Ainia Data Privateer­­™ - Hallitse organisaatiosi tietosuojaa tehokkaasti.

Lue lisää >>
BMC-Discovery

BMC Discovery luo dynaamisen ja kokonaisvaltaisen näkymän organisaatiosi IT-omaisuuksista ja palveluista riippuvuuksineen niin datakeskuksista kuin pilvipalveluympäristöistä - nopeasti ja läpinäkyvästi.

Lisätietoja tulossa pian!

Ainia-switchboard

Ainia Switchboard kommunikointialustan ja Skypen/Teamsin avulla voit tehostaa asiakaspalveluasi merkittävästi. Valmiit integraatiot useisiin palveluhallinnan ratkaisuihin automatisoivat palveluketjusi toiminnan aivan uudelle tasolle.

Lisätietoja tulossa pian!

Edustamamme teknologiat

BMC

Meidän BMC Certified Professional-sertifikaattimme

  • BMC Remedy Service Desk and Change Management 9.x
  • BMC Remedy AR System 9.x Developer
  • MyIT 3.x and Smart IT 1.x (BMC Digital Workplace)
BMC

Esimerkkejä käyttökohteista

Osaava tiimimme rakentaa edistyksellisen, joustavasti integroitavan teknologian avulla tuottavia työkaluja muun muassa seuraaviin tarpeisiin:

Tehokas palvelunhallinta näkyy viivan alla

Suunnittelumme ytimessä ovat palveluprosessien ymmärtäminen sekä liiketoiminnan tavoitteiden ja käyttäjäkokemuksien optimointi. Niiden pohjalta kehitämme yrityskohtaisiin tarpeisiin mukautuvia työkaluja, jotka aidosti vahvistavat asiakkaidemme kilpailukykyä ja kustannustehokkuutta. Palvelunhallinnan ja raportoinnin systemaattisuus, luotettavuus ja nopeus vapauttavat resursseja ja vähentävät turhaa työtä. Pienikin uudistus voi tuoda merkittävän kilpailuedun.

AINIAn lyömättömiin ratkaisuihin luottavat useita eri toimialoja edustavat yritykset ja palveluorganisaatiot koosta riippumatta.

Referenssit

ALD ESRI Fortum IT Voimala Comparex Anvia Securi

Yhteistyökumppanit

BMC Happy Signals Sententium Cherwell Paju Consulting