ACE Holding Oy ostaa osakekaupalla Ainia Solutions Oy:n Ainia Innovations Oy:ltä

Yrityskaupalla ACE vahvistaa jo ennestään pitkäaikaista ja laajaa osaamistaan konsultointialalla, ja vauhdittaa omaa kasvustrategiaansa. ACEn vahvuudet projektinhallinnassa täydentyvät Ainian vahvalla palvelunhallinnan, IT-ympäristöjen ja -arkkitehtuurin osaamisella.

Kaupan myötä ACE pystyy tarjoamaan entistä parempaa ja kokonaisvaltaisempaa palvelua sekä nykyisille että uusille asiakkailleen. Kauppa on seuraava askel yrityksen toteuttaessa uutta strategiaansa, jonka tavoitteena on ravistaa alan markkinoita ja tarjota kokonaisvaltaista projektien hallintaa aina projektipäälliköistä IT-arkkitehteihin, sekä palvelunhallinnasta AI-pohjaisiin ja kustannustehokkaisiin automatisointeihin.

Ainia Solutions Oy on vuonna 1992 perustetun Delphi Oy:n seuraaja, josta tuli Materna GmbH tytäryhtiö vuonna 2005. Ainia Innovations Oy on perustettu vuonna 2008 tavoitteenaan kehittää asiakaslähtöisiä, yritysten palvelutasoa ja kilpailukykyä parantavia palvelutyökaluja. Ainia Innovations Oy osti osakekaupalla Materna Information & Communications Oy:n (Materna Finlandin) Materna GmbH:lta vuonna 2018. Kaupan myötä Materna Finlandin toiminta siirtyi kokonaisuudessaan Ainialle. Yhtiö nimettiin myöhemmin samana vuonna Ainia Solutions Oy:ksi ja loppuvuodesta 2020 Ainia keskitti kaikki liiketoimintansa Ainia Solutions Oy:hyn.

ACE Holding Oy on perustettu vuonna 2024 tavoitteenaan auttaa konserniyhtiöitään paremman huomisen rakentamisessa. Konserniyhtiöt tarjoavat asiantuntevaa ja innostavaa tukea projektien läpiviemiseksi, sekä palvelutasoa ja kilpailukykyä parantavia palvelutyökaluja.

Kaikki lähti yhdestä viattomasta kalalounaasta Beef & Grill-ravintolassa, missä Jani Valkonen ja Ville Lukkari tapasivat. Kaverukset ovat tunteneet toisensa jo vuosikausia ja yhteisistä lounaista on tullut toistuva tapa. Marraskuisella lounaalla keskustelut eskaloituivat lopulta yrityskaupaksi, joka viimeisteltiin eilen.

Ville aloittaa Ainia Solutions Oy:n toimitusjohtajana 1.2.2024. Ainian nykyinen johto jää yhtiöön ja jatkaa työtään liiketoiminnan kasvattamiseksi.

Jani, Ainia Solutions Oy:n entinen toimitusjohtaja, tulee jatkamaan omassa yhtiössään tiiviissä yhteistyössä ACE Group:in kanssa.

‚Äć

Meiltä saat ammattilaiset ja teknologiat juuri tarpeidesi mukaisesti