AINIA DATA PRIVATEER

Palvelupyyntöjesi turvallinen asiointikanava

Akuuttiin palvelupyyntö-ahdistukseen yksi ratkaisukokonaisuus, joka suojaa palveluja tietopyyntösi tietoturvallisesti.​

Miksi Ainia Data Privateer?

01

Parempi palvelu

Keskitetty ja reaaliaikainen tilannetieto vastaanotetuista palvelupyynnöistä – käsittelyn nopeus kasvaa huomattavasti. Läpimenoaika-analyysi antaa eväitä asiakaspalvelun kehittämiseksi.

02

GDPR-mörkö ei vie yöuniasi

Vahvan tunnistautumisen ansiosta palvelupyynnön tekijä tunnistetaan luotettavasti. Yleistyvien Social Hack- tietoturva- ja identiteettihuijausten riski vähenee merkittävästi. Palvelupyyntöjen audit trail toteutuu – tiedät ketkä ovat katsoneet ja käsitelleet palvelupyynnön tietoja.

03

Kattava ja kehittyvä ratkaisu

Järjestelmällä voidaan hoitaa monipuolisesti ja automatisoidusti erilaisia tietopyyntöjä, palvelupyyntöjä ja tilauksia. Järjestelmä on toteutettu BMC:n Remedy-alustalla. Gartner on noteerannut BMC:n maailman johtavien IT-palveluntuotannon ratkaisujen toimittajien joukkoon nyt jo viitenä vuonna peräkkäin.

Miten otat Ainia Data Privateerin käyttöön?

01

Riskitön tutustuminen

Aluksi teemme maksuttoman kartoituksen, jonka tuloksina saatte soveltuvuusanalyysin ja toteutusehdotuksen. 2-4 h työpajassa käymme läpi nykytilanteenne ja tavoiteprosessinne.

02

Nopea käyttöönotto

Työpajoissa sovimme käyttäjärooleista, käyttöoikeuksista, palvelukanavista sekä palvelupyyntöjen luokittelutavasta. Ainia hoitaa järjestelmän pystytyksen yhdessä asiakkaan kanssa, käyttöönottovalmiina se on jopa kuukaudessa. Asiakkaan projektiryhmän ihannekokoonpano koostuu tietosuojavastaavasta, tulevasta järjestelmän pääkäyttäjästä ja riskien hallinnan asiantuntijasta. Ainia kouluttaa projektiryhmän jäsenet järjestelmän käyttäjiksi projektin aikana.

03

Ei yllätyskustannuksia

Selkeä hinnoittelu: kiinteä käyttöönottomaksu ja vuosittainen tuki- ja ylläpitomaksu. Tuki- ja ylläpitomaksuun sisältyvät järjestelmän päivitykset, tuki- ja neuvontapalvelut sekä viisi käyttäjälisenssiä. Ainian tekemä päivitystyö veloitetaan toteutuneen mukaan.

VARAA AIKA

Palveluun liittyviä kirjoituksiamme

Miltä näyttää moderni asiakaspalvelukeskus?

Miltä näyttää moderni asiakaspalvelukeskus?

29.03.2019

Parempaa palvelua ilman henkilöresurssien lisäämistä? Asiakaspalvelu - niin sisäinen kuin ulkoinenkin on... Lue lisää

Ainia lunasti odotukset valtakunnallisessa yhteistyössä toteutetussa hankintaprojektissa

Ainia lunasti odotukset valtakunnallisessa yhteistyössä toteutetussa hankintaprojektissa

14.02.2019

UNA-yhteistyössä uudistetaan sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaa tukevaa tietojärjestelmäkokonaisuutta... Lue lisää

Tech Tricks: How to Migrate Your BMC Remedy AR System Server to Unicode

Tech Tricks: How to Migrate Your BMC Remedy AR System Server to Unicode

02.12.2018

This article is directed specifically towards BMC Remedy system owners and administrators seeking to utilize a... Lue lisää